Izpeljali smo tradicionalno že 9 leto zapored uspešno izvedena dva tedna Aktivnih športnih počitnic za otroke.

V program je bilo vključenih rekordno število otrok. Tudi tokrat nam je vreme odlično služilo. Otroci so uživali, se naučili novih teniških vsebin, tekmovali med seboj v Teniški Olimpijadi, kjer so nabirali točke v različnih disciplinah in seveda spoznali mnogo novih prijateljev. Skupaj smo se odpravili po senčni gozdni poti tudi na Rožnik in si na cilju seveda privoščili sladoled in pijačo. Sproščenost se je iz dneva v dan dvigovala in na koncu smo bili vsi skupaj že pravi prijatelji. Uživali smo v prostem času v razgibanem okolju kluba, se kopali v Atlantisu, igrali bowling, uživali v Igrah brez meja, razvijali vsesplošno motoriko, izbrali NAJ risbo, podelili nagrade najboljšim na zaključnem tekmovanju.

Za konec za trajen in lep spomin so vsi otroci prejeli vrečko Tenških počitnic in priznanje za udeležbo.

Nasmejani obrazi otrok (in staršev) potrjujejo našo strokovno delo in skrb za otroke ter 12 letno tradicijo našega delovanja.

Vabimo vas k prijavi na najbolj pester program Športnih aktivnih počitnic, kjer je glavni akter otrok. Počitnice za otroke bodo potekale še v mesecu avgustu in sicer med 16.8. – 20.8. in 23.8. – 28.8.2021.